Naam : Trijntje Lamboo

Leeftijd : 14-03-2003

Lengte : 170 cm

Buste : 80 cm
Taille : 63 cm
Heup :  86 cm
Schoen : 38 (EU)
Haar : Bruin
Ogen : Blauw

Trijntje is geboren op 14 maart 2003.
Ze werd, toen ze vijf jaar was, geïnspireerd door haar neef Redouan Hergelink, die een dansopleiding volgde op het Albeda Dans College.

Toen ze zeven was begon ze zelf met danslessen bij dansschool Moves in Den Haag. In 2013 deed ze, met haar toenmalige duo partner, auditie voor het televisie programma AVRO Junior Dance. Ze wonnen het programma en dansten daarna samen in vele televisie programma’s zoals o.a. Kids top 20, Zapp Live en De Gouden Televizierring. Ook ging ze voor de AVRO en Stichting Cordaid naar Oeganda om projecten van Cordaid te bezoeken.


Daarna heeft ze, op advies van Timor Steffens, lessen gevolgd in meerdere stijlen zoals Ballet, modern, Afrikaans, Contemporary, Tap, HipHop, Dancehall en HipHop Female. Kort daarna belde het management van Timor of ze mee wilde dansen met Timor en tien getalenteerde dansers in het televisie programma ‘KiKa, samen tegen kinderkanker’.


In 2015 speelde ze de rol van Susan Parks in de Musical Billy Elliot.


Ze volgde lessen bij verschillende dansscholen zoals The Dance Complex, Global Dance Centre, beatz DanceStudio en Chassė Dance Studio en werkte samen met dansers en choregrafen als Timor Steffens, Roy Jonathans, Vincent Vianen en Christiaan Sevenhuijsen.
Tijdens de afgelopen jaren danste ze in televisie programma’s als Superkids, Circus Gerschtanowitz en Time to Dance en danste ze, onder leiding van Timor Steffens, drie seizoenen als achtergrond danseres in Dance Dance Dance


Ze danste met artiesten als Ronnie Flex, zangeres Maan, Trijntje Oosterhuis, Romy Monteiro en Sharon Doorson.
Trijntje is een gepassioneerde danseres en volgt vele workshops. Ook heeft ze een aantal verkorte dans opleidingen gedaan bij TST Dance Productions, Dancers at Work en Divergent Movements.


Trijntje zit bij de Dutch Future Kids, een groep getalenteerde dansers o.l.v. HRN Entertainment.
In 2018 is Trijntje haar eigen bedrijfje begonnen en geeft ze HipHop les in Voorschoten.


Trijntje combineert dansen met modellenwerk. Ze wordt hierin vertegenwoordigt door EvD Agency.
Je kunt haar ook zien in vijf televisie commercials waaronder Vodafone en Disney’s Multi Vitamine.


 

This website is powered by HRN Entertainment  2019 

Trijntje Lamboo - trijntjelamboo - voorschoten